• Om företaget .
 • Om företaget .

Om företaget

Företagets mission och vision

Morgondagen börjar redan idag. I dagens byggsamhälle finns oändliga möjligheter att skapa nya verkligheter för var individs önskemål och drömmar. Muniak Sverige AB arbetar för att förverkliga detta inom kommersiell, bostad och logistik sektorn. Med våra många år på Svensk marknad har vi utvecklat vårt kunnande och samlat på oss mycket erfarenhet från den Svenska marknaden. Med detta i ryggen finns inga entreprenader vi ej kan hantera på ett effektivt och professionellt sätt.
Vi planerar varje avtal individuellt, stöttar i fackkunskap och råd ger i byggets alla etapper.
Under all produktion är vi noga med att utföra och använda beprövade lösningar och produkter för att upprätthålla god kvalitén igenom hela processen.

Vår stora resurs inom företaget är personal. Deras pålitlighet, arbetsvilja och engagemang är det som driver vårt företag framåt. En blandning av unga, erfarna, män och kvinnor som är välutbildade yrkesarbetare och ingenjörer garanterar en hög kvalitet och ett stort engagemang på varje projekt. Deras driv gör vårt företag till en flexibel arbetsplats där deras utbildningar och fortsatta utveckling alltid står i fokus. Med detta som en av våra hörnstenar har vi ett väl fungerande företag där personalens arbetskvalitet, arbetsförhållande och motivation är vår framgångsfaktor.

Företagets struktur

Muniak Sverige AB är en del av ett större företag som har agerat på den europeiska marknaden sedan 25 år tillbaka. De är uppbyggda som två dynamiska bolag med förvaltning från Stockholm, Sverige och Warszawa, Polen.
Vår styrka ligger i våra fasta relationer med våra kunder. Vi lägger stor vikt i att bygga förtroende emellan oss och kund för att på bästa sätt lära oss arbetssätt, rutiner och behov. Utifrån detta hanterar vi deras investering med professionalitetet och eftertänksamhet för att just deras projekt skall bli en framgångsfaktor.
Med oss vid er sida är er produktion i goda händer.

Privatpolicyn

 • Säkerhet .
  Var individs liv och hälsa är det vi lägger högst fokus på. Genom att dagligen kommunicera, utbilda och följa upp varje arbetsplats blir resultatet en säker arbetsmiljö. Vi har alltid siktet inställt på gällande regler och med detta som redskap, identifiera och därigenom eliminera alla risker som kan uppstå.
 • Miljö .
  Muniak Sverige AB består av människor med stor respekt för den planet som vi bor på. Vår miljöpolicy är en viktig grundpelare i företagsstrukturen. Allt arbete som utförs av våra medarbetare har alltid fokus på att minimilasera miljöpåverkan och främja ett hållbart byggande.
 • Kvalitet .
  Byggande med kvalitet - Ett motto som eftersträvas under varje arbetsdag. Muniak Sverige AB arbetar ständigt med att öka personalens kvalitet, utbildning och kunnande inte bara teoretiskt utan praktiskt också. Med detta i fokus kan vi byggs varje projekt med kvalitet på högsta nivå.

Vårt företag i siffror

Poniżej kilka liczb, które określają doświadczenie Muniak Sverige AB i prezentują jej potencjał.

0 ÅR
Över 28 års
erfarenhet
i byggbranchen
0
530 anställda
och ökande inom
Muniak gruppen
0
Mer än 1300
projekt i både
Sverige och Polen
0
Över 100
samarbetspartners

Företagets historia

 • År 2017
  Muniak gruppen hade föregående år rekordomsättning på 310Mkr. Muniak gruppen med både Sverige och Polen ihop har 500 anställda.
 • År 2016
  mer än 300 personer anställda i Sverige och Polen samt en bred palett av uppdrag
  Vi väntar på nya uppmaningar…
 • År 2015
  vi bygger upp Sveriges största biograf på Mall of Scandinavia. Vi utökar vårt team med 20 personer och vi har beslutat att byta namn till: Muniak Sverige AB
 • År 2014
  ett år då många intressanta investeringar har realiserats: Volkswagen Stockholm, Optimera Göteborg och Kv Radarflyget
 • År 2013
  vårt företag blomstrar upp: vi anställer 60 yrkesmän
 • År 2012
  vi realiserar arbeten fram till uppförande av byggnadsstomme på Landsarkivet i Göteborg
 • År 2011
  Muniak i Synowie AB startar sin verksamhet med företagssäte i Borås, dotterbolag till Muniak Polska
 • År 2010
  Företaget i Polen och i Sverige anställer sammanlagt 100 personer
 • År 2007
  herr Mariusz Urysiak tillträder som ordförande för bolaget Muniak PL
 • År 2004
  Vi påbörjar vårt äventyr med den Svenska marknaden
 • År 1993
  första realiseringar för komersiella kunder i Warszawa
 • År 1991
  Tomasz Muniak grundar företaget